Claudia

Controleleider

"Ik zie Stolp+KAB als een hele nuchtere organisatie: doe je gewoon, dan doe je al gek genoeg. De klant staat bij ons hoog in het vaandel en dat wordt door het personeel ook gedragen."

Ik ben trots op...

Onze afdeling en de manier waarop we met elkaar samenwerken. Natuurlijk ben ik ook trots op elke jaarrekening die ik aflever. Wanneer de klant ons daarna aanbeveelt bij andere mensen, is dat extra mooi meegenomen.

Mijn expertise

Controles leiden in het MKB of bij stichtingen en de betrokken teams aansturen behoren tot mijn expertise. Ik probeer juist díe controlepunten aan het licht te brengen waarin de betreffende organisatie kan groeien of verbeteren. 

Het draait niet alleen om de cijfers

Als sociaal mens vind ik het belangrijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft en dat de boel goed draait. Collega's kunnen mij om die reden aanspreken voor uitdagingen op zakelijk of privégebied. 

De leukste ervaring?

Het laatste bedrijfsuitje! We zijn toen naar een escaperoom geweest, hebben met elkaar gegeten en geborreld. Dat was een verrassend leuke avond en geeft aan hoe belangrijk de werk-privébalans is bij Stolp+KAB.

Meer informatie

Claudia is als controleleider werkzaam op de afdeling Controle in Voorburg. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer +31 70 3209355.