Annet

Medewerker Interne Administratie

"Er is bij Stolp+KAB veel persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers. Het voelt eigenlijk als één grote familie."

Ik ben trots op…

Het 75-jarig jubileum was een feestelijke mijlpaal die we met collega's en klanten hebben gevierd. Daar kijk ik met trots op terug. 

Mijn expertise

Inmiddels ben ik alweer een tijdje met veel plezier actief op de Interne Administratie, maar daarvoor werkte ik voor klanten. Het boeiende daarvan vond ik de diversiteit in bedrijven én ondernemers. Ik ben dan ook een mensenmens; sociaal en betrokken.

Een balletje slaan

Voor een gezellig partijtje tennis mag je mij altijd storen! Stolp+KAB is onder andere ballensponsor van Tennisvereniging Alkemade waar collega Hanny en ik wekelijks tennissen. Ook zijn we hoofdsponsor van het open tennistoernooi van T.C. Rijpwetering waar ik met collega Winnifred al een aantal keren aan meedeed.

De leukste ervaring?

De weekenden uit in de beginjaren waren wel heel erg gezellig, maar ook mijn sollicitatiegesprek in de jaren '90 met directeuren Leo Rodewijk en Cees Paauw is me bijgebleven. Toen al droegen zij een echt familiegevoel uit.

Meer informatie

Annet is als medewerker Interne Administratie werkzaam op de afdeling Ondersteuning/Secretariaat in Roelofarendsveen. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer + 31 71 3315200.

Producten & Diensten

Onze mensen