Stolp+KAB overhandigt cheque aan Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij

03-05-2018

In december 2017 heeft Stolp+KAB een grootschalig onderzoek onder klanten uitgevoerd, waarbij de tevredenheid over onze dienstverlening op diverse fronten werd gemeten. Als dank voor ieders medewerking deden wij een donatie aan Stichting Hospice Amandi en ADO Den Haag in de Maatschappij.

Uitreiking cheque 

Op woensdag 21 maart 2018 werd de cheque van € 1000 door Lisette Trompert, Michaël Peffer en Roy ter Heijden, namens de directie van Stolp+KAB, overhandigd aan de projectmanagers van ADO Den Haag in de Maatschappij, Michel Kouer en Anton Nijboer, in het Cars Jeans Stadion. ADO Den Haag schreef er een mooi artikel over op haar website.

Over Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij 

ADO Den Haag verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal maatschappelijke activiteiten en laat daarmee zien midden in de samenleving te staan. Om deze activiteiten goed te borgen, is in 2011 een aparte stichting opgericht: ADO Den Haag in de Maatschappij.

Met de aantrekkingskracht en het bindend vermogen van ADO Den Haag ondersteunen zij maatschappelijke organisaties bij het realiseren van hun doelen op het gebied van de bevordering van gezondheid, participatie en educatie bij de inwoners van de regio Haaglanden. ADO Den Haag in de Maatschappij staat voor verbinding van de sport met de samenleving.