Stolp+KAB organiseert golfdag voor klanten

18-06-2018

Bij Stolp+KAB vinden we ontspanning op zijn tijd erg belangrijk, daarom organiseren we regelmatig uitjes en evenementen voor zowel onze medewerkers als diverse klanten. Zo vond er onlangs een gezellig en sportief golfevenement plaats voor klanten van Stolp+KAB en Van der Voort Bedrijfsadvies. 

Golfclinic en wedstrijd

Op vrijdag 21 april werden onze klanten ontvangen bij Golfbaan Delfland in Schipluiden. Onder leiding van professionals namen zij deel aan een clinic. Ook aan de wedstrijdspelers was gedacht. Zij konden hun vaardigheden tonen op de 9 holes van deze prachtige baan. De winnaars van de wedstrijd en de beste spelers van de clinic werden beloond met passende prijzen. Als afsluiting van deze gezellige middag was er een borrel en een uitgebreid Indonesisch buffet. Als aandenken kregen de deelnemers een leuke actiefoto en mooie bos bloemen mee naar huis.

Ook een keertje meedoen?

Lijkt het u leuk een keer aan te sluiten tijdens een klantendag of evenement? Via onze social media-kanalen en digitale nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de komende activiteiten. 

Golfclinic