Onze controlepraktijk in Voorburg zoekt innoverende RA’s

08-01-2018

Audit To Be, de controlepraktijk van Stolp+KAB adviseurs en accountants in Voorburg, is op zoek naar innoverende en doelgerichte RA's met een sterke persoonlijkheid en de nodige ervaring. Kom jij ons team gemotiveerde en enthousiaste collega's versterken? We vertellen je graag wat meer over de praktijk en functie-eisen.

Over Audit To Be

Audit To Be is in september 2015 ontstaan door een samensmelting van de controleafdelingen van Stolp Adviseurs en Accountants en Kab West Accountants & Belastingadviseurs. Audit To Be staat kortgezegd voor: gecontroleerd worden om in control te blijven. Wij voeren onafhankelijke (wettelijke) controles uit binnen het MKB en de non-profitsector met een vast team van accountants.  

Persoonlijk contact en kwaliteit staat centraal

Persoonlijk contact met onze cliënten vinden wij belangrijk. We gaan graag regelmatig het gesprek aan om mogelijke verbeteringen in kaart te brengen. De kwaliteit van ons werk is gewaarborgd door een AFM-vergunning en het daarmee samenhangende stelsel van kwaliteitsbeheersing. Internationaal werken wij samen met andere kantoren binnen het accountancynetwerk RBI. Digitalisering speelt bij Audit To Be een voorname rol.

De functie

Als Registeraccountant ben je eindverantwoordelijk voor de controleopdrachten van een diverse en uitdagende cliëntenportefeuille en treed je op als externe accountant. Daarbij weet je onze cliënten te verrassen met financiële, beleidsmatige en strategische adviezen en weet je nieuwe opdrachten te signaleren. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om het team te coachen en aan te sturen en de collega’s met minder ervaring naar een hoger level te tillen. 

Wat bieden wij?

Audit To Be is een groeiende, professionele organisatie waar volop ruimte is voor initatief en het dragen van verantwoordelijkheid. We bieden je een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Binnen het leergierige team heerst een goede werksfeer en een diversiteit aan betrokken collega's.

Meer informatie

Hebben wij je interesse gewekt? Bekijk voor meer informatie de uitgebreide vacatureomschrijving op de website van Audit To Be en solliciteer direct. Wij maken graag kennis met je. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Roy ter Heijden (directeur) of Saskia van der Meer (onze HR-adviseur) via +31 70 3209355.