Starters

Het oprichten van een eigen bedrijf is voor veel mensen een droom. Door bij Stolp+KAB aan te kloppen, bent u weer een stukje dichterbij de uitvoering gekomen. Voordat uw bedrijf een feit is, heeft u echter een stevig ondernemingsplan nodig. Wij helpen u graag op weg.

Ondernemingsplan

Een goed onderbouwd ondernemingsplan is belangrijk. Voor uzelf, maar ook voor derden om een helder beeld van uw bedrijf te krijgen. Bijvoorbeeld voor een bank bij het verstrekken van een krediet. Stolp+KAB begeleidt u hierbij van A tot Z, maar u kunt zelf ook voorbereidingen treffen; wie weet er immers meer van uw plannen af dan u? 

Startersadvies

Ook zijn starters bij Stolp+KAB op de juiste plek om advies in te winnen over een passende rechtsvorm, fiscaliteit en financieringsmogelijkheden. In de opstartfase ondersteunen wij u indien gewenst ook bij de opzet en de verwerking van uw administratie tegen een aantrekkelijk tarief.  

Meer informatie

U bent van harte welkom voor een kosteloos en oriënterend gesprek over uw start-up met een van onze adviseurs. Neem contact met ons op of kom langs bij een van de regiokantoren bij u in de buurt. Deze vindt u in Roelofarendsveen en Voorburg.

Producten & Diensten