Optieksector

Bij Stolp+KAB hebben we vele jaren ervaring met bedrijven uit de optiekbranche. Als opticien zijn uw brutomarges bij de inkoop en goed voorraadbeheer actuele vraagstukken. Zijn de monturen komend jaar nog representatief of schrijven we ze af? Onze experts adviseren u van harte. Ook kunt u als kleine ondernemer in deze sector natuurlijk bij ons aankloppen voor het samenstellen van uw jaarrekening of het doen van de aangiften btw, inkomsten- of vennootschapsbelasting. 

Benchmark

Omdat wij een grote groep particuliere en ook enkele franchise-optiekbedrijven tot ons klantenpakket mogen rekenen, is een uitgebreide branchevergelijking mogelijk. Wat zijn de onderlinge verschillen, waar kunt u nóg beter presteren of kosten elimineren? Wij brengen dit voor u in kaart.

Meer informatie

Door onze veelzijdige branchekennis is het mogelijk om u zeer gericht en persoonlijk te adviseren. Want dat doen we graag bij Stolp+KAB; naast u als ondernemer gaan staan. Laat een berichtje achter via info@stolpkab.nl en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking op een van de locaties.

Producten & Diensten

Onze mensen