Detachering- en uitzendbranche

Als payroll-organisatie of uitzendbureau heeft u te maken met de regels en voorschriften voor uitzendcao's en controle hiervan door toezichthouder SNCU; de Stichting Naleving Cao voor Uitzendkrachten. Dit brengt veel werk met zich mee waarbij de juristen van Stolp+KAB u met hun expertise en jarenlange ervaring in deze gereguleerde branche kunnen bijstaan. 

Cao voor uitzendkrachten

Elke uitzendorganisatie moet zich conformeren aan de gedetailleerde verplichtingen van de cao's in de uitzendbranche. Dit om misbruik en concurrentievervalsing op arbeidsvoorwaarden te voorkomen. Wij controleren of u hieraan voldoet, maar onze eigen juridische afdeling helpt u ook graag preventief middels de begeleiding van NEN-kwaliteits- en NBA-beroepscertificeringen. Zo bent u uitstekend voorbereid op een controle van de SNCU.

Complexe wetten en regels

Natuurlijk klopt u bij Stolp+KAB ook aan voor fiscaliteiten, uw jaarrekening of uw salarisadministratie die tevens aan zeer specifieke regels is gebonden. Deze sector is op het gebied van wet- en regelgeving continu in beweging en dat maakt ondernemen soms complex. U hoeft het echter niet alleen te doen. 

Meer informatie

Bij Stolp+KAB hebben we bijzonder veel ervaring opgedaan in de detachering- en uitzendbranche op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Onze kennis van certificeringen en cao's reikt ver. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via info@stolpkab.nl of bel +31 71 3315200 (Roelofarendsveen), +31 70 3209355 (Voorburg). 

Producten & Diensten

Onze mensen