Financiële administratie

Wilt u meer tijd overhouden om te ondernemen? Besteed de verwerking en digitalisering van uw financiële administratie dan uit aan Stolp+KAB. We verwerken uw in- en verkoopfacturen en de bankmutaties en zetten uw betaalbestanden klaar. Alles om u te ontzorgen.

E-facturatie

Door het gebruik van Exact Online in combinatie met eVerbinding digitaliseert Stolp+KAB in slechts enkele stappen uw administratie. Met behulp van een bankkoppeling kan de administratie (indien gewenst) dagelijks up-to-date zijn.

Stappenplan

U mailt relevante inkoop- en verkoopfacturen naar eVerbinding, waarna de facturen in de digitale brievenbus (in UBL-formaat) verschijnen met een boekingsvoorstel. Wanneer uw leverancier gebruik maakt van e-facturatie (UBL) zorgt eVerbinding ervoor dat er gekozen wordt voor machine to machine boekhouden. Bekijk de procedure.

Ontzorgen

Het enige wat u nog hoeft te doen is het doorsturen van digitale facturen en de rest verzorgen wij. Van het bijhouden van openstaande posten debiteuren/crediteuren tot het klaarzetten van betaalbatches.

Online en up-to-date

Onze afdeling financiële administratie zorgt ervoor dat uw administratie volgens de, met u afgesproken, frequentie wordt bijgewerkt. Wij bieden de mogelijkheid tot een meekijkgebruiker, waarmee u toegang heeft tot de financiële administratie en u realtime inzicht heeft in actuele cijfers en status van de verwerking.

Meer informatie

Wij helpen u graag bij de verwerking en controle van uw administratie. Vragen? Neem contact op met een van onze financiële specialisten via +31 71 3315200 (Roelofarendsveen) of +31 70 3209355 (Voorburg) voor een vrijblijvende ontmoeting.

Producten & Diensten